Prinsens gate

Prinsens gate

Rett ved Oslos mest travle og eksklusive handlegater, på hjørnet av Prinsens gate og Øvre Slottsgate, finner du Olimb & Co sin første frisørsalong.

Hos oss vil du bli møtt av våre erfarne frisører og vår spa-terapaut som har stor lidenskap for faget, og som ser deg og dine behov.

Vårt mål er at du som gjest skal føle deg sett og ivaretatt. Vi mener at kreativitet og trygghet hører sammen, og at tilpasninger til den enkelte alltid gir det beste resultatet.

Som gjest hos oss ønsker vi at høye skuldre senkes, og at du skal få et behagelig avbrekk fra en travel hverdag. 

Samtidig står vi aldri stille og vil alltid strebe etter å utvikle oss.

Velkommen til Olimb & Co – der inspirasjon møter den gode håropplevelsen!

Bestill time her

Møt teamet vårt i Prinsens gate

Doan

Doan

Stylist og medeier

Som stylist med lang erfaring gjør Doan underverker med saks og fargedesign. Han er alltid oppdatert på siste nytt innen hår og trender. Han er en feinschmecker uten sidestykke som mestrer alt innen faget, med en stor krets av faste kunder som jevnlig søker hans ekspertise.

olimb.by.doan
Vilma

Vilma

Vår spa-terapaut

Vilma må bare oppleves! Hun er perfeksjonist i alt hun gjør, og i møte med henne vil du føle deg som en godt ivaretatt og helt spesiell superstjerne. Hun utfører alle typer behandlinger, som massasje, hudpleie, manikyr, pedikyr og voksing. De som ikke har vært hos Vilma, må bare prøve!

Trine

Trine

Stylist

Med et svært smittende smil er det lett å bli glad i denne dama. Hos Trine er gode råd og tips innen form og farge aldri langt unna. Hun er en faglig dyktig frisør med lang erfaring og har en helt spesiell evne til å se kunden sine. Den beste måten å beskrive Trine på er at hun er en lyttende person som alltid er blid, og som har masse positiv energi.

olimb.by.trine
Katja

Katja

Senior frisør

Katja har et behagelig vesen og en genuin interesse for å ta vare på sine kunder som gjør at de selvfølgelig ønsker å komme tilbake. Selv om hun allerede er travelt opptatt med sin store kundekrets, er hun ekstremt fleksibel og sier sjelden nei til noen. På en unik måte klarer hun alltid å imøtekomme sine kunders ønsker om tidspunkt og hva de vil gjøre.

olimb.by.katja
Svend Robert

Svend Robert

Senior frisør

Med sin interesse for at alle skal ha en god opplevelse og føle seg sett, skaper Svend Robert en opplevelse for deg som kunde. Han er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling og trender i motebildet, som gjør han til en kreativ og dyktig frisør. Med tonnevis av opplevelser i ryggsekken, ønsker han nå nye og gamle kunder velkommen i stolen.

olimb.by.svendrobert
Claudia

Claudia

Frisør

Claudie er vår nye frisør i Prinsensgt. Hun er opprinnelig fransk, hvor hun har din utdannelse fra. De siste 4 årene har hun bodd i Norge og mestrer språket veldig godt allerede. I tillegg til norsk, snakker hun engelsk flytende og selvfølgelig fransk. Claudie er en allsidig frisør med bred bakgrunn. Selv elsker hun krøller og jobbe med teksturer. Hun ønsker å bli kjent med alle våre herlige kunder og ønsker selvfølgelig også nye velkommen!

Motta Olimb & Cos nyhetsbrev