Møt vårt team - Olimb & Co
Vårt team

Vårt team

I hjertet av Barcode, mellom Operaen og Sørenga, finner du vår salong og Concept Store på Munch Brygge.

I salongen, som er omringet av Oslofjorden og Munchmuseet, vil du bli tatt imot med åpne armer av våre frisører. Sitt ned, få en kaffe og føl deg trygg på at du vil få akkurat den frisyren du ønsker.

Bestill time her

Møt teamet vårt

Therese

Therese

Daglig leder

Med over 20-års erfaring i faget er Therese trygg og sikker i arbeidet sitt og har en lang liste med faste kunder. Therese elsker å skape fint hår som prikken over i’en på mennesket som sitter i stolen hos henne. Therese er spesielt glad i store behandlinger, farger/striper. Det er detaljene som teller, ikke nødvendigvis den store forandringen.

theresehaugsnes
Sandra

Sandra

Senior frisør

Sandra er ofte den du første du møter når du besøker oss på Munch Brygge. Med sitt vakre smil og sin nydelige utstråling, ønsker hun deg velkommen. Hennes energi er smittsom og inspirerende. Hun elsker foliestriper og fargedesign, noe som kommer til syne gjennom mange faste fargekunder. Alt hun gjør, gjør hun fullt og helt. Sandra er et JA-menneske, full av energi, og med sin positive innstilling, får hun ting unnagjort. Hun vet å skape gode kundeopplevelser og er uten tvil verd et besøk.

olimbogco.by.sandra
Eva

Eva

Senior frisør

Eva har mer enn 25 års fartstid i bransjen fra Athen i Hellas. De siste fem årene har hun jobbet i Norge, og fortsatt som utøvende frisør her. I møte med Eva føler du deg umiddelbart sett og godt ivaretatt. Hun er oppriktig glad i mennesker og i faget sitt. Med sin lange erfaring, er det ingenting hun ikke kan hjelpe deg med.

olimbogco.by.eva
Svend Robert

Svend Robert

Senior frisør

Svend Robert har vært med siden Olimb & Co ble startet i Oslo i 1996. Med sin genuine interesse for at alle skal ha en god opplevelse og føle seg sett, skaper Svend Robert energi og magi rundt deg som kunde. Han er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling og trender i motebildet, noe som gjør han til en kreativ og dyktig frisør. Med tonnevis av opplevelser i ryggsekken, ønsker han nå nye og gamle kunder velkommen i stolen.

the_svendrobert
Sindre

Sindre

Senior friøsr

Vår superstylist og kongen av føn. Med mange års erfaring i faget vårt er Sindre en utrolig dyktig frisør med stor kunnskap på klipp, farge og styling som vil finne det beste resultatet for nettopp DEG. I tillegg til å gjøre gjestene i stolen sin nydelige på håret er Sindre ofte ute på stylingoppdrag for magasiner og kjendiser.

sindrehelgesen
Julia

Julia

Lærling

Julia er vår juniorfrisør som virkelig har grep om faget vårt. På allerede kort tid har hun tatt til seg mye kunnskap, utfører nydelige farger og klipper og er god med mennesker. For å lykkes som frisør må man ha lidenskapen for hår, det har Julia! Velkommen til vårt unge talent,- vår lille stjerne. Timer hos Julia kan bookes via tlf

byjulianordeng
Marianne

Marianne

Butikkansvarlig

Marianne er gründeren av vår nye Conseptstore på Munch Brygge, og en ressurs for alle oss i Olimb & Co. Med hennes lange erfaring fra tekstil og interiørbransjen, sørger hun for å fylle både butikk og nettbutikken, med et spennende og variert vareutvalg. Med hennes genuine interesse for menneskene rundt seg, tar hun godt vare på deg som gjest hos oss, og alle som jobber i salongen.

Berit

Berit

Eier

Berit er selve grunnsteinen og hjernen bak Olimb & Co. Som gründer av 9 salonger gjennom tidene, sitter hun på masse erfaring og kompetanse. Av sine ansatte beskrives hun som en varm, ærlig, dyktig og strukturert person. Hennes faste kunder gjennom mange år sverger til henne på grunn av hennes unike evne til å tilpasse klipp til ansikt- og hodeform. Hennes styrker er konsultasjonen og å se hele menneske - hvem du er som type og hva som kler deg. Berit finner du ikke i nettbooking, men ring gjerne for å booke en tid hos henne.

olimbogco.by.berit
Linda

Linda

Senior frisør (i permisjon)

Som gjest hos Linda vil du møte en trygg og svært dyktig frisør. Hun er en åpen og sosial jente, som elsker faget sitt. For Linda holder det ikke å bare være en dyktig frisør, men også kunne lytte til kunden og deres behov og ønsker. Derfor søker blant annet mange menn seg til Lindas dyktige hender. Med det som bakteppe, liker hun å utfordre seg selv og sine gjester. Linda ønsker deg velkommen til gode kundeopplevelser.

olimbogco.by.linda

Motta Olimb & Cos nyhetsbrev