Vårt team

Vårt team

I hjertet av Barcode, mellom Operaen og Sørenga, finner du vår salong og Concept Store på Munch Brygge.

I salongen, som er omringet av Oslofjorden og Munchmuseet, vil du bli tatt imot med åpne armer av våre frisører. Sitt ned, få en kaffe og føl deg trygg på at du vil få akkurat den frisyren du ønsker.

Bestill time her

Møt teamet vårt

Berit

Berit

Eier og daglig leder

Berit er selve grunnsteinen og hjernen bak Olimb & Co. Som gründer av 9 salonger gjennom tidene, sitter hun på masse erfaring og kompetanse. Av sine ansatte beskrives hun som en varm, ærlig, dyktig og strukturert person. Hennes faste kunder gjennom mange år sverger til henne på grunn av hennes unike evne til å tilpasse klipp til ansikt- og hodeform. Hennes styrker er konsultasjonen og å se hele menneske - hvem du er som type og hva som kler deg. Berit finner du ikke i nettbooking, men ring gjerne for å booke en tid hos henne.

Sandra

Sandra

Senior frisør

Sandra er ofte den du første du møter når du besøker oss på Munch Brygge. Med sitt vakre smil og sin nydelige utstråling, ønsker hun deg velkommen. Hennes energi er smittsom og inspirerende. Hun elsker foliestriper og fargedesign, noe som kommer til syne gjennom mange faste fargekunder. Alt hun gjør, gjør hun fullt og helt. Sandra er et JA-menneske, full av energi, og med sin positive innstilling, får hun ting unnagjort. Hun vet å skape gode kundeopplevelser og er uten tvil verd et besøk.

olimbogco.by.sandra
Linda

Linda

Senior frisør

Som gjest hos Linda vil du møte en trygg og svært dyktig frisør. Hun er en åpen og sosial jente, som elsker faget sitt. For Linda holder det ikke å bare være en dyktig frisør, men også kunne lytte til kunden og deres behov og ønsker. Derfor søker blant annet mange menn seg til Lindas dyktige hender. Med det som bakteppe, liker hun å utfordre seg selv og sine gjester. Linda ønsker deg velkommen til gode kundeopplevelser.

olimbogco.by.linda
Eva

Eva

Senior frisør

Eva har mer enn 25 års fartstid i bransjen fra Athen i Hellas. De siste fem årene har hun jobbet i Norge, og fortsatt som utøvende frisør her. I møte med Eva føler du deg umiddelbart sett og godt ivaretatt. Hun er oppriktig glad i mennesker og i faget sitt. Med sin lange erfaring, er det ingenting hun ikke kan hjelpe deg med.

olimbogco.by.eva
Svend Robert

Svend Robert

Senior frisør

Svend Robert har vært med siden Olimb & Co ble startet i Oslo i 1996. Med sin genuine interesse for at alle skal ha en god opplevelse og føle seg sett, skaper Svend Robert energi og magi rundt deg som kunde. Han er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling og trender i motebildet, noe som gjør han til en kreativ og dyktig frisør. Med tonnevis av opplevelser i ryggsekken, ønsker han nå nye og gamle kunder velkommen i stolen.

olimbogco.by.svendrobert
Marianne

Marianne

Butikkansvarlig

Marianne er gründeren av vår nye Conseptstore på Munch Brygge, og en ressurs for alle oss i Olimb & Co. Med hennes lange erfaring fra tekstil og interiørbransjen, sørger hun for å fylle både butikk og nettbutikken, med et spennende og variert vareutvalg. Med hennes genuine interesse for menneskene rundt seg, tar hun godt vare på deg som gjest hos oss, og alle som jobber i salongen.

Motta Olimb & Cos nyhetsbrev