Munch brygge

Munch brygge

I hjertet av Barcode, mellom Operaen og Sørenga, finner du vår salong og Concept Store på Munch Brygge.

I salongen, som er omringet av Oslofjorden og Munchmuseet, vil du bli tatt imot med åpne armer av våre frisører. Sitt ned, få en kaffe og føl deg trygg på at du vil få akkurat den frisyren du ønsker.

Ønsker du hud- eller kroppspleie tilbyr vi dette i salongen i Prinsens gate.

Bestill time her

Møt teamet vårt i Munch brygge

Berit

Berit

Eier og daglig leder

Berit er selve grunnsteinen og hjernen bak Olimb & Co. Av sine ansatte beskrives hun som en varm, ærlig, dyktig og strukturert person. Hennes faste kunder gjennom mange år sverger til henne på grunn av hennes unike evne til å tilpasse klipp til ansiktsform og fordi hun enkelt og greit er et unikum med føneren!

Sandra

Sandra

Frisør

Sandra er ofte den du første du møter når du besøker oss på Munch Brygge. Med sitt vakre smil og sin nydelige utstråling, ønsker hun deg velkommen. Hennes energi er smittsom og inspirerende. Hun elsker foliestriper og fargedesign, noe som kommer til syne gjennom mange faste fargekunder. Alt hun gjør, gjør hun fullt og helt. Sandra er et JA-menneske, full av energi, og med sin positive innstilling får hun ting unnagjort. Hun vet å skape gode kundeopplevelser og er uten tvil verd et besøk.

olimb.by.sandra
Linda

Linda

Frisør

Linda er frisør på Munch Brygge, og med sin fem årige lange erfaring vil du møte en trygg og svært dyktig frisør. Hun er en åpen og sosial jente, som nå er klar for nye eventyr sammen med oss i Olimb familien. For Linda holder det ikke å bare være en dyktig frisør, men også kunne lytte til kunden og deres behov og ønsker. Med det som bakteppe, elsker hun å utfordre seg selv og sine gjester. Linda ønsker deg velkommen til gode opplevelser.

olimb.by.linda
Eva

Eva

Frisør

Eva n er en erfaren dame med mer enn 25 års fartstid i bransjen. Eva er opprinnelig fra i Athen i Hellas, men de siste årene har hun bodd i Norge, og fortsatt som utøvende frisør her. I møte med Eva føler du deg umiddelbart sett og godt ivaretatt. Hun er oppriktig glad i mennesker og i faget sitt. Med sin lange erfaring, er det ingenting hun ikke kan hjelpe deg med.

Svend Robert

Svend Robert

Senior frisør

Med sin interesse for at alle skal ha en god opplevelse og føle seg sett, skaper Svend Robert en opplevelse for deg som kunde. Han er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling og trender i motebildet, som gjør han til en kreativ og dyktig frisør. Med tonnevis av opplevelser i ryggsekken, ønsker han nå nye og gamle kunder velkommen i stolen.

olimbogco.by.svendrobert

Motta Olimb & Cos nyhetsbrev