Prinsens gate

Rett ved Oslos travleste og eksklusive handlegater, på hjørnet av Prinsens gate, og Øvre Slottsgate, finner du Olimb & Co sin første frisørsalong.

Hos oss vil du bli møtt av erfarne frisører og spa-terapauter som har stor lidenskap for faget, og som ser deg og dine behov.

Vårt mål er at du som gjest skal føle deg sett og ivaretatt. Vi mener at kreativitet og trygghet hører sammen, og at tilpasninger til den enkelte alltid gir det beste resultatet.

Som gjest hos oss ønsker vi at høye skuldre senkes, og at du skal få et behagelig avbrekk fra en travel hverdag. 

Samtidig står vi aldri stille og vil alltid strebe etter å utvikle oss.

Velkommen til Olimb & Co – der inspirasjon møter den gode håropplevelsen!


Møt teamet vårt i Prinsens gate

Berit - vår daglige leder

Berit

Eier

Berit er selve grunnsteinen og hjernen bak Olimb & Co. Av sine ansatte beskrives hun som en varm, ærlig, dyktig og strukturert person. Hennes faste kunder gjennom mange år sverger til henne på grunn av hennes unike evne til å tilpasse klipp til ansiktsform og fordi hun enkelt og greit er et unikum med føneren!

Doan - vår stylist og medeier

Doan

Stylist og medeier

Som stylist med lang erfaring gjør Doan underverker med saks og fargedesign. Han er alltid oppdatert på siste nytt innen hår og trender. Han er en feinschmecker uten sidestykke som mestrer alt innen faget, med en stor krets av faste kunder som jevnlig søker hans ekspertise.

Vilma, vår spa-spesialist

Vilma

Vår spa-terapaut

Vilma må bare oppleves! Hun er perfeksjonist i alt hun gjør, og i møte med henne vil du føle deg som en godt ivaretatt og helt spesiell superstjerne. Hun utfører alle typer behandlinger, som massasje, hudpleie, manikyr, pedikyr og voksing. De som ikke har vært hos Vilma, må bare prøve! 

Trine - vår stylist

Trine

Stylist

Med et svært smittende smil er det lett å bli glad i denne dama. Hos Trine er gode  råd og tips innen form og farge aldri langt unna. Hun er en faglig dyktig frisør med lang erfaring og har en helt spesiell evne til å se kunden sine. Den beste måten å beskrive Trine på er at hun er en lyttende person som alltid er blid, og som har masse positiv energi.

Katja - vår senior frisør

Katja

Senior frisør

Katja har et behagelig vesen og en genuin interesse for å ta vare på sine kunder som gjør at de selvfølgelig ønsker å komme tilbake. Selv om hun allerede er travelt opptatt med sin store kundekrets, er hun ekstremt fleksibel og sier sjelden nei til noen. På en unik måte klarer hun alltid å imøtekomme sine kunders ønsker om tidspunkt og hva de vil gjøre.

Martine

Frisør og negledesigner

Martine har nå «kommet hjem» og det er her i Prinsensgt. hun vil ønske sine gjester velkommen. Med sitt behagelige vesen og sin kunnskap er hun populær blant mange. Hun er profesjonell til fingerspissen og liker utfordringer som gir ny læring og kunnskap. Hun elsker alt innen skjønnhet og velvære, og har en genuin interesse av å skape den beste utgaven av deg selv. Et besøk hos Martine vil du aldri angre på.