0

Munch brygge

I hjertet av Barcode, mellom Operaen og Sørenga, finner du vår nye salong på Munch Brygge.

I salongen, som er omringet av Oslofjorden og Munchmuseet, vil du bli tatt imot med åpne armer av våre frisører. Sitt ned, få en kaffe (eller hva med frisørens spesial?) og føl deg trygg på at du vil få akkurat den frisyren du ønsker.

Ønsker du hud- eller kroppspleie tilbyr vi dette i salongen i Prinsens gate.


Møt teamet vårt på Munch Brygge

Berit - vår daglige leder

Berit

Eier og daglig leder

Berit er selve grunnsteinen og hjernen bak Olimb & Co. Av sine ansatte beskrives hun som en varm, ærlig, dyktig og strukturert person. Hennes faste kunder gjennom mange år sverger til henne på grunn av hennes unike evne til å tilpasse klipp til ansiktsform og fordi hun enkelt og greit er et unikum med føneren!

Marius - vår senior frisør

Marius

Senior frisør

Denne blide sørlendingen tok også læretiden sin hos Olimb & Co og har vært med siden 2011. Med et lite avbrekk, hvor han jobbet som frisør I Australia. Nå har veien gått videre til Munch Brygge, hvor han på sin unike måte gir gjestene en uforglemmelig og behagelig opplevelse 

Sandra - vår frisør

Sandra

Frisør

Sandra er ofte den du først møter i salongen som med sitt nydelige smil har ønsket deg velkommen. Hun er lyttende, inspirerende, og elsker å utfolde seg innen klipp og fargedesign til en fortsatt lavere pris.

Julie

Nye talenter

Julie er vårt siste tilskudd hos Olimb & Co Munch Brygge. Hun er en
søt og behagelig jente som har startet sin karriere hos oss. Hun er i
sitt første læreår, og ønsker å utvikle seg til en dyktig frisør. Derfor vil
hun trenge mange modeller i tiden fremover til alle typer behandlinger.
Hun trenger all den erfaring hun kan få, og kan derfor tilby forskjellige
behandlinger til en meget hyggelig pris.
Alle arbeider hun gjør, følges alltid opp av våre erfarne frisører.

Martine

Frisør

Martine er nå bare å treffe på Munch Brygge etter at hun ble ferdig utdannet frisør. Hennes milde og behagelige vesen foretrekkes av mange. At hun i tillegg har utviklet seg til en dyktig frisør, gjør besøket ekstra hyggelig. Med hennes store interesse for skjønnhet, er hun i tillegg utdannet negledesigner og utfører vippeløft. Derfor kan vi med stor glede nå tilby alle våre kunder alt innen manikyr og lakkbehandlinger, samt vippeløft med farge. Hun ønsker alle gamle og nye kunder velkommen!