Munch brygge

I hjertet av Barcode, mellom Operaen og Sørenga, finner du vår nye salong på Munch Brygge.

I salongen, som er omringet av Oslofjorden og Munchmuseet, vil du bli tatt imot med åpne armer av våre frisører. Sitt ned, få en kaffe (eller hva med frisørens spesial?) og føl deg trygg på at du vil få akkurat den frisyren du ønsker.

Ønsker du hud- eller kroppspleie tilbyr vi dette i salongen i Prinsens gate.


Møt teamet vårt på Munch Brygge

Berit - vår daglige leder

Berit

Eier og daglig leder

Berit er selve grunnsteinen og hjernen bak Olimb & Co. Av sine ansatte beskrives hun som en varm, ærlig, dyktig og strukturert person. Hennes faste kunder gjennom mange år sverger til henne på grunn av hennes unike evne til å tilpasse klipp til ansiktsform og fordi hun enkelt og greit er et unikum med føneren!

Marius - vår senior frisør

Marius

Senior frisør med lederansvar

Denne blide sørlendingen har vært i Olimb-familien siden 2011, hvor han også tok sin frisørutdannelse. Med sin lange erfaring og genuine interesse for faget, er han et forbilde for sine kollegaer og en meget populær frisør. Som veileder i faget, har han blant annet medansvar for opplæring av våre nye talenter. Tilbakemeldingene er at han har en helt spesiell tilnærming stil sine gjester, som føles veldig behagelig og avslappende. Et besøk hos Marius er en uforglemmelig opplevelse

Sandra - vår frisør

Sandra

Frisør

Sandra er ofte den du første du møter når du besøker oss på Munch Brygge. Med sitt vakre smil og sin nydelige utstråling, ønsker hun deg velkommen. Hennes energi er smittsom og inspirerende. Hun elsker foliestriper og fargedesign, noe som kommer til syne gjennom mange faste fargekunder. Alt hun gjør, gjør hun fullt og helt. Sandra er et JA menneske, full av energi, og med sin positive innstilling, får hun ting unnagjort. Hun vet å skape gode kundeopplevelser og er uten tvil verd et besøk..

Regine

Frisør og makeup artist

Regine er vårt siste tilskudd blant frisørene. Regine kommer fra Tromsø, her tok hun sin utdannelse som frisør, før hun vendte nesen mot Oslo. Her har hun brukt tiden godt, og i vår var hun ferdig utdannet Makeup artist fra Art Complexion. Regine er spesielt glad i å trylle med form og farger, både i håret og  med sminke. Hun har et sprudlende og godt humør, som sprer mye glede rundt seg. Samtidig er hun rolig, og lyttende i sin tilnærming mot gjestene, noe de  nyter godt av. Vi er veldig glade for å ha fått Regine med i vårt Olimb-team, og anbefaler deg et besøk i hennes stol. Regine er i hovedsak å finne på Munch Brygge, men vil også være å se Prinsensgate innimellom.

Julie

Nye talenter

For de som allerede er gjester hos oss, har ofte sett Julie i aksjon. Hun er nå inne i sitt andre og siste læreår, og har allerede knyttet til seg mange faste kunder. Julie er et naturtalent, hun har god formsans og lærer fort. Hun er ikke redd for nye utfordringer og har god forståelse for det hun holder på med. I tillegg har Julie et behagelig og rolig vesen som kommer godt med, når du som gjest skal lene deg tilbake og nyte behandlingen hos oss. Julie har opparbeidet seg god kompetanse og har en hyggelige pris frem til sommeren 2022.

Louis

Nye talenter

Louis er vårt siste tilskudd som elev hos oss på Munch Brygge. Han er opprinnelig fra Vietnam, men bodd i Mysen i mange år.. Nå har han flyttet til Oslo, og er klar for å fullføre sin utdannelse som frisør. Louis drøm er å regissere sitt eget moteshow, hvor han kan designe sine egne frisyrer og antrekk til catwalken. Han har høye ambisjoner om en karriere i faget, noe vi tror han vil klare med litt tålmodighet og mye trening. Derfor trenger Louis mange modeller i tiden fremover, til alle typer behandlinger. Alle arbeider han utfører, kvalitetssikres av våre erfarende frisører. Han tar nå imot klippekunder til den hyggelig pris av 250,- kroner ut året.