0

Munch brygge

I hjertet av Barcode, mellom Operaen og Sørenga, finner du vår nye salong på Munch Brygge.

I salongen, som er omringet av Oslofjorden og Munchmuseet, vil du bli tatt imot med åpne armer av våre frisører. Sitt ned, få en kaffe (eller hva med frisørens spesial?) og føl deg trygg på at du vil få akkurat den frisyren du ønsker.

Ønsker du hud- eller kroppspleie tilbyr vi dette i salongen i Prinsens gate.


Møt teamet vårt på Munch Brygge

Berit - vår daglige leder

Berit

Eier og daglig leder

Berit er selve grunnsteinen og hjernen bak Olimb & Co. Av sine ansatte beskrives hun som en varm, ærlig, dyktig og strukturert person. Hennes faste kunder gjennom mange år sverger til henne på grunn av hennes unike evne til å tilpasse klipp til ansiktsform og fordi hun enkelt og greit er et unikum med føneren!

Marius - vår senior frisør

Marius

Senior frisør

Denne blide sørlendingen tok også læretiden sin hos Olimb & Co og har vært med siden 2011. Med et lite avbrekk, hvor han jobbet som frisør I Australia. Nå har veien gått videre til Munch Brygge, hvor han på sin unike måte gir gjestene en uforglemmelig og behagelig opplevelse 

Sandra - vårt nye talent

Sandra

Nye talenter

Sandra er ofte den du først møter i salongen som med sitt nydelige smil har ønsket deg velkommen. Selv om Sandra fortsatt har et år igjen av sin læretid er hun som en frisør å regne. Hun er lyttende, inspirerende, og elsker å utfolde seg innen klipp og fargedesign til en fortsatt lavere pris.