0

Munch brygge

I hjertet av Barcode, mellom Operaen og Sørenga, finner du vår nye salong på Munch Brygge.

I salongen, som er omringet av Oslofjorden og Munchmuseet, vil du bli tatt imot med åpne armer av våre frisører. Sitt ned, få en kaffe (eller hva med frisørens spesial?) og føl deg trygg på at du vil få akkurat den frisyren du ønsker.

Ønsker du hud- eller kroppspleie tilbyr vi dette i salongen i Prinsens gate.


Som en følge av de nye restriksjonene fra Helsedirektoratet holder vi stengt til og med torsdag 26. mars.

Det betyr at alle behandlinger utgår frem til da og vi kontakter alle for å finne time etter 26. mars.

Vi er i hele perioden tilgjengelig på telefon eller e-post så dersom du lurer på noe så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!

Trenger du noen produkter eller har lyst til å kjøpe gavekort? Ta en kikk i den nye nettbutikken vår! Ikke nøl med å ta kontakt dersom du savner noe.


Møt teamet vårt på Munch Brygge

Ida - daglig leder på Munch Brygge

Ida

Daglig leder

Ida er daglig leder hos Olimb & Co Munch Brygge. Hun har vært i Olimb-familien siden 2012 og har bred erfaring. Som frisør og makeup-artist dekker hun de fleste behov og ønsker gjennom sin genuine interesse for form, farge og stil.

Marius - vår senior frisør

Marius

Senior frisør

Denne blide sørlendingen tok også læretiden sin hos Olimb & Co og har vært med siden 2011. Med et lite avbrekk, hvor han jobbet som frisør I Australia. Nå har veien gått videre til Munch Brygge, hvor han på sin unike måte gir gjestene en uforglemmelig og behagelig opplevelse 

Sandra - vårt nye talent

Sandra

Nye talenter

Sandra er ofte den du først møter i salongen som med sitt nydelige smil har ønsket deg velkommen. Selv om Sandra fortsatt har et år igjen av sin læretid er hun som en frisør å regne. Hun er lyttende, inspirerende, og elsker å utfolde seg innen klipp og fargedesign til en fortsatt lavere pris.