Munch brygge

I hjertet av Barcode, mellom Operaen og Sørenga, finner du vår nye salong på Munch Brygge.

I salongen, som er omringet av Oslofjorden og Munchmuseet, vil du bli tatt imot med åpne armer av våre frisører. Sitt ned, få en kaffe og føl deg trygg på at du vil få akkurat den frisyren du ønsker.

Ønsker du hud- eller kroppspleie tilbyr vi dette i salongen i Prinsens gate.

Møt teamet vårt på Munch Brygge

Berit - vår daglige leder

Berit

Eier og daglig leder

Berit er selve grunnsteinen og hjernen bak Olimb & Co. Av sine ansatte beskrives hun som en varm, ærlig, dyktig og strukturert person. Hennes faste kunder gjennom mange år sverger til henne på grunn av hennes unike evne til å tilpasse klipp til ansiktsform og fordi hun enkelt og greit er et unikum med føneren!

Sandra - vårt nye talent

Sandra

Frisør

Sandra er ofte den du første du møter når du besøker oss på Munch Brygge. Med sitt vakre smil og sin nydelige utstråling, ønsker hun deg velkommen. Hennes energi er smittsom og inspirerende. Hun elsker foliestriper og fargedesign, noe som kommer til syne gjennom mange faste fargekunder. Alt hun gjør, gjør hun fullt og helt. Sandra er et JA menneske, full av energi, og med sin positive innstilling, får hun ting unnagjort. Hun vet å skape gode kundeopplevelser og er uten tvil verd et besøk..

Julie

Julie

Frisør

Julie, som mange kjenner fra før som lærling, er nå ferdig utdannet frisør. Hun er fortsatt opptatt av å utvikle seg videre og er heller ikke redd for nye utfordringer. Julie er i tillegg svært glad i å jobbe med makeup, og tenker på sikt å videreutdanne seg innen faget. Så velger du Julie, kan du få gode tips til egen makeup også. Hun har et behagelig og rolig vesen, noe som kommer godt med, når du som gjest skal lene deg tilbake og nyte en behandling hos oss.

Svend Robert

Senior Frisør

Med sin interesse for at alle skal ha en god opplevelse og føle seg sett, skaper Svend Robert en opplevelse for deg som kunde. Han er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling og trender i motebildet, som gjør han til en kreativ og dyktig frisør. Med tonnevis av opplevelser i ryggsekken, ønsker han nå nye og gamle kunder velkommen i stolen.

Linda

Frisør

Linda er vår nye frisør på Munch Brygge, og med sin 5 årige lange erfaring vil du møte en trygg og svært dyktig frisør. Hun er en åpen og sosial jente, som nå er klar for nye eventyr sammen med oss i Olimb familien. For Linda holder det ikke å bare være en dyktig frisør, men også kunne lytte til kunden og deres behov og ønsker. Med det som bakteppe, elsker hun å utfordre seg selv og sine gjester. Linda ønsker deg velkommen til gode opplevelser.